Sök
Stäng denna sökruta.

Protokoll och rapport från stämman

Årets stämma blev välbesökt. Uppskattningsvis 250 personer deltog på mötet i G:a Folkets Hus i Motala. Lokalen hade stolar som kunde plockas fram så det räckte till men parkeringsplatser var det värre med. Länge ringlade sig kön till avprickningen långt ut på gatan och de frivilliga som fått ta hand om avprickningen hade fullt upp, särskilt som det också var fler fullmakter än vanligt. Ca 150 fastigheter var representerade på plats och ett 40-tal deltog via fullmakt.

Mötet inleddes med att Lillemor och Ivar Krusheim framförde en sång om Västanvik med text av Ingvar Enocsson. Mycket uppskattat. Därefter förklarades stämman öppnad och ordförandeklubban lämnades över till Johan Andersson.

Framåt halv elva pausades mötet för fika. Tack till Patrik Jivegård som levererade goda bullar från ICA Maxi och även bryggde kaffet som han ordnat med sponsring från Löfbergs.

Stärkta av kaffet gav vi oss sedan på mötets huvudpunkt, frågan om anläggningsförrättningen. Det blev sluten andelsröstning som med knapp marginal gick emot arbetsgruppens förslag. Varmt tack till arbetsgruppen för ert gedigna arbete och presentationen på stämman.

Efter övriga motioner, val och sedvanliga beslut avslutades mötet framåt 13.30. Omvalde ordförande Lars Ekström tackade presidiet med varsin blomma. Tack framfördes också till förtroendevalda som avgått; Kristina Berthilsson som suppleant i styrelsen, Ronnie Wärn som områdesvärd och Petra Yngwe och Ronnie Wärn som valberedare.

Protokoll från stämman finns att ta del av här: Stämmoprotokoll – Västanviks Samfällighetsförening (vestanvik.se)