Sök
Stäng denna sökruta.

Områdets skötsel

Alla som köpt en fastighet i Västanvik äger också en andel i det som alla i området samfällt har att nyttja men också att ta hand om, vägar, skog, hamnar, vatten och avlopp samt våra gemensamma ytor. I och med detta kommer inte bara fördelar utan även skyldigheter. Vi behöver gemensamt hjälpas åt att sköta Västanviks olika delar. I många fall finns av årsmötet utsedda ansvariga så för de flesta boende handlar det främst om att delta i de träffar som respektive område ordnar vår och höst. Vid dessa träffar möter du grannar och samtidigt röjer/städar i området. 

Om du inte vet vilket område du tillhör så titta på vår områdeskarta.

Kontakta gärna er områdesvärd för information om er lokala arbetsdagar som också annonseras inom området. Kontaktuppgifterna hittar du här >>

Ska vi röja behöver var och en ta med erforderliga handredskap, maskiner kan vi låna i förrådet. Vid röjdagar/områdesträffar serveras fika och korv vid lämpligt tillfälle under dagen.

Föreningen har tecknat en kollektiv olycksfallsförsäkring som täcker viss skada om olyckan skulle vara framme. Skadeanmälan ska göras med stöd av områdesvärden.

Karta med områden